Nowa jesienna wkładka w Restauracji Kawelin
Drodzy Goście, zapraszamy do odkrycia nowej, jesiennej wkładki menu, przygotowanej przez naszego szefa kuchni Krzysztofa Półtoraka.
To wyjątkowa propozycja inspirowana smakami polskiej jesieni, pełna aromatycznych przypraw, sezonowych warzyw i ciepłych nut, które otulą w chłodniejsze dni.
W menu znajdziecie m.in.:
-
Trio krewetek w trzech odsłonach z orientalnym sosem,
-
Krem z batatów i dyni na mleczku kokosowym,
-
Pierś z kaczki na purée dyniowym z sosem demi glace śliwkowym,
-
Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni w oliwie truflowej,
-
Sernik dyniowy na zimno z konfiturą z marakui.
A do tego, rozgrzewające grzańce, kawy z nutą pomarańczy i klonu oraz aromatyczne herbaty z naszej już kultowej serii Five o’clock, idealne na długie, jesienne popołudnia.
Zapraszamy do Restauracji Kawelin, by poczuć smak jesieni w najlepszym wydaniu!
MENU
Kontakt
Masz pytania odnośnie oferty? Chętnie udzielimy Ci wszelkich informacji. Zadzwoń lub napisz do nas!






