Zapraszamy na trzecią edycję
Festiwalu Tatara
w Restauracji Kawelin.
Przygotujcie się na kulinarną podróż, podczas której odkryjecie najnowsze oblicze tatara!
W naszym menu festiwalowym czekają na was wyjątkowe tatary!
TATAR TRADYCYJNY
TATAR Z SZYJEK RAKOWYCH/ DORSZ/ CHILI/ LIMONKA/ OLEJ Z ORZECHÓW WŁOSKICH
TATAR Z POLĘDWICY SEZONOWANEJ/ KURKI/ CEBULA/ MUSZTARDA FRANCUSKA/ KISZONY MUSZTARDOWIEC
TATAR Z PIECZONYCH WARZYW/ CUKINIA/ AVOKADO/ PAPRYKA/ SUSZONE POMIDORY
TATAR Z PIECZONEGO ROSTBEFU/ DIJON/ MARYNOWANA RZODKIEW/ CZERWONA CEBULA
TATAR Z OWOCÓW/ TRUSKAWKA/ MELON/ GRUSZKA/ CZARNY PIEPRZ/ MIĘTA/ BIAŁA CZEKOLADA
Rezerwacja miejsca – 50zł/ jedna osoba ( wybieramy wielokrotność osób na które rezerwujemy stolik)
Set Degustacyjny
Wybierz set degustacyjny składający się z 5 pozycji, aby spróbować wszystkich nowych smaków!
Set Degustacyjny:
TATAR Z SZYJEK RAKOWYCH/ DORSZ/ CHILI/ LIMONKA/ OLEJ Z ORZECHÓW WŁOSKICH
TATAR Z POLĘDWICY SEZONOWANEJ/ KURKI/ CEBULA/ MUSZTARDA FRANCUSKA/ KISZONY MUSZTARDOWIEC
TATAR Z PIECZONYCH WARZYW/ CUKINIA/ AVOKADO/ PAPRYKA/ SUSZONE POMIDORY
TATAR Z PIECZONEGO ROSTBEFU/ DIJON/ MARYNOWANA RZODKIEW/ CZERWONA CEBULA
TATAR Z OWOCÓW/ TRUSKAWKA/ MELON/ GRUSZKA/ CZARNY PIEPRZ/ MIĘTA/ BIAŁA CZEKOLADA
Cena : 98zł/300g | sugerowana porcja na 1 osobę
Degustacje Wódki
w Restauracji Kawelin.
W ramach festiwalu Tatara we współpracy z Podole Wielkie zapraszamy Państwa na degustację wódki połączoną z foodparingiem która odbędzie się 05.04.2024 o godzinie 19.00
Prowadzący Kamil Dolata – człowiek który opowiada z pasją o Gorzelni Podole Wielkie oraz jej destylatach.
Uczestnicy degustacji będą mieli okazję wygrać voucher na zwiedzanie Gorzelni Podole Wielkie!!!
Podczas degustacji będą mieli Państwo możliwość skosztowania następujących pozycji:
TATAR TRADYCYJNY
Podole Wielkie Okowita Żyto
TATAR Z SZYJEK RAKOWYCH/ DORSZ/ CHILI/ LIMONKA/ OLEJ Z ORZECHÓW WŁOSKICH
Podole Wielkie Okowita Ziemniak
TATAR Z POLĘDWICY SEZONOWANEJ/ KURKI/ CEBULA/ MUSZTARDA FRANCUSKA/ KISZONY MUSZTARDOWIEC
Podole Wielkie Okowita Ziemniak Alter Ego
TATAR Z PIECZONYCH WARZYW/ CUKINIA/ AVOKADO/ PAPRYKA/ SUSZONE POMIDORY
Podole Wielkie Okowita Jęczmień
TATAR Z PIECZONEGO ROSTBEFU/ DIJON/ MARYNOWANA RZODKIEW/ CZERWONA CEBULA
Podole Wielkie Okowita Żyto
TATAR Z OWOCÓW/ TRUSKAWKA/ MELON/ GRUSZKA/ CZARNY PIEPRZ/ MIĘTA/ BIAŁA CZEKOLADA
Podole Okowita Pszenica
Degustacja wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Liczba miejsc ograniczona
Kontakt
Masz pytania odnośnie oferty? Chętnie udzielimy Ci wszelkich informacji. Zadzwoń lub napisz do nas!